Sivut

sunnuntai 1. toukokuuta 2011

The horrible outfit.

Minun vappuasuni ei mennyt ihan täydestä kun, 
ideana oli etsiä mahdollisimman kamalaa asua ja mie olin omalle tyylilleni normaalisti pukeutunut.
Työkaverini todellakin vei nyt voiton. Löydettiin kyseiselle hankilölle aivan kamalat vaatteet kirpparilta.
Olen vaan niiiin ylpeä että, hän käytti sitä asua koko päivän oikein kunnon meikin ja krepattujen hiusten kanssa : DDD Kumman kaa- meininkiä.
Samaisella reissulla (eli töitten jälkeen) tuli sitten vejettyä nassuun kevään ensimmäiset sidukat, toisin sanoen avattiin terassikausi viime perjantaina n. kello 11.30..
On se jännää päästä töistä aikaisin aamulla.
 Päätin olla vappuna kissa
 pieni vaatemasenus menossa vasemmassa kuvassa.
Ennen kun, piti lähteä liikenteeseen minulle iski vaatekriisi, ei ollut mitään päälle pistettävää ja kaikki kengätkin oli väränlaisia. Joten päädyin oikeasta asusta vasempaan. Iron Fistien (on hand on the grave, wedget) sisäänajo oli siis luvassa ja voin suositella kaikille! Tepastelin ne jalassa koko illan/yön eikä rakon rakkoa tai tunnetta että, pitää valittaa kun, sattuu kävellä. Hyvin rauhallinen yö, meidän osalta siis, ei käyty kuin yhdessä baarissa ja yhden aikaan päätettiin kotiutua kun, olis pitäny jonottaa väh, ½h mihin tahansa eikä meillä ollut pitkiä takkeja.
Tilailin tuossa aiemmin youknowit.com uudet vihreät silmiä suurentavat piilarit.
 Pitkään sattui ihan järjettömästi pitää niitä kunnes, maano tajusi että, mähän tungen niitä väärinpäin silmääni..
Noh, toisinpäin linssit vaan muttei se kipu helpottanut niin paljoa että, saisin pidettyä linssejä koko päiväisesti tai että, edes haluaisin pitää. Ketuttaa hirveästi etten sitten kai voi pitää värillisiä jos noin kipeää tekevät : (
Kivalta ne silti näytti...
Oh yeah! Sain huudettua vihdoin lipparin GP lace up bodisen itselleni <3<3
 posti sen tuopi ensi viikolla niin pääsen esittelemään sitä teille!

Lisäsin pvc-hameen , verkkopaidan ja kengät myyntiin.!
Piirtelin myös tuohon oikealle linkki kuvan josta pääsee suoraan myytäviin vaatteisiin.
Katsastaakahan!

2 kommenttia:

 1. En haluis saarnata nyt, mutta oothan käyny optikolla tarkistaas, että sulle ylipäätään sopii piilarit? Kun nehän ei kaikkien silmille sovi. Jos et oo, niin kannattaa kyllä. Voi tehä ikäviä tuhoja silmiin lyhytkin käyttö, jos ne linssit ei sovi silmälle.

  Ootko sä muuten kuullu noista laajentavista piilareista jotain haittavaikutusjuttuja? Olis ihan makeet, mut ei tiiä mitä uskoa, kun toisessa paikassa sanotaan että ei missään nimessä saa käyttää. (ilmeisesti siks, että linssi tulee osittain silmän valkoisen osan päälle. Mikä ei kai oo hyvä juttu) Ja toisessa sitte taas että ei niistä mitään haittaa ole.
  Silmät on kuitenkin ihan kiva kapistus olla olemassa, joten ei hirveesti tekis mieli pelleillä.

  Ja anteeks pikku saarnaus, ihan hyvällä mä:)
  Voin tässä samalla kertoo, että oon sun vakkarilukija. Ikinä en oo kyllä mitään kommentoinu, mutta kerta se on ensimmäinenkin:)
  Mä en tiiä mikä tässä blogissa kiehtoo, kun oot tyyliltäs ja muuteskin ihan erilainen ihminen ku minä...mutta ehkä just se?

  Oikein hyvää kesän odotusta sinne! Mä jatkan taustailua täällä blogissa, ehkä uskaltaudun vielä joskus kommentoimaan uudestaankin:)

  VastaaPoista
 2. Tirri: Ai kun söpösti sanottu :)
  Ja juu olen ihan normi piilareita vahvuuksilla käyttäny ylä-asteella ko lentopalloa pelasin. Eli sillon on soveltuvuus tarkistettu.

  Mut tosta että ne on haitalliset niin juu, kaikkialta kuulee vähän eri juttuja että, onko haittaa vai ei. Itse en usko niitten haitta vaikutuksiin koska, koskeehan läpinäkyväkin piilari osittain silmän valkoista osaa kun, silmiäsi liikutat.
  Serkullani on suurentavat piilarit eikä hällä ole mitään kipua silmissä eli todenäköisesti nää ulkomaalaiset linssit on vaan liian kovia mun silmille :/
  Kiva kun uskaltauduit kommentoimaan :))

  VastaaPoista

Kiiitoss kommentistasi:)