Sivut

keskiviikko 6. huhtikuuta 2011

Tinden Cosplay

Miulle Cossaus on jotenkin ihanan kihelmöivää esiintymis-fiilistä, varsinkin jos voi olla oikeasti ylpeä asustaan.
Miulla vielä vähän kummittelee muutama hahmo takaraivossa mutta,
 kaikki hahmot on niit "kun laihdun"-hahmoja. 
Kuten kummitteleekin tosi monella muullakin lukemani mukaan.
Mie en tykkää tehä pukuja vähän sinne päin, vaan just mahdollisimman täydellisiä jos, oikeesti lähetään si tekemään..
Sailor Moon se kaikkien shojo-sarjojen kanta äiti sai minutkin cosplayni liikkeelle.
Ensimmäinen puku oli Fuu Hououji, Magic Knight Rayearth - 2004

 Puku tehtiin äitin kanssa vanhasta lakanasta (värjättiin) kahdessa päivässä ja eikun ekaan cosplay tapahtumaan Turkuun. Olin ihan onnessani kun, joku tuli pyytämään kuvaa miusta tunnistettuaan hahmon. Yllä oleva kuva on ainoa kuva tuosta puvusta miun päällä. Olen sitä sitten lainaillu kavereille kun, moon ite siirtyny vähän pois koulutyttö lookista!

Video Girl Ai - 2007
Tähän käytettiinkin sitten vähän enemmän aikaa ja ajatusta, mutteihän pieni Tii tiennyt meikeistä oikein mitään niin nassu jäi vähän vajaan näköiseksi. Vielä 2007 en tajunnu ottaa kunnon photoshoottia tästäkään puvusta, pitäis varmaan joku päivä ostaa peruukki ja elvyttää Video girl ai!

Assassin, Ragnarok Online - 2008 
Ensimmäinen kisapukuni. 
Olin niiin täpinöissäni että sain olla ninja kokonaisen päivän! Esimerkki kuva assasinista on aika masentava anorektikko tiimalasi tyttönen mutta, olin tosi tyytyväinen asuuni.
Tosi paljon sain kehuja tuosta isosta shurikenista joka isän kanssa väsättiin, cosplay on avittanu minua ymmärtämään isääkin vähän paremmin kun, isä tahtoo auttaa tollasissta kuten, aseet ja propit, isompia projekteja kun, taas äite osaa avittaa ompelemisessa.

High Priest, Ragnarok Online - 2008 
Ensin kisaamassa Tampere kuplii-tapahtumassa (jee jee olin 8.sijalla) ja sitten kesällä päätin lähteä ilman peruukkia liikenteeseen. Ragnarok oli lähellä sydäntä ja molemmat tapahtumat oli ihan mielettömän mukavia. Mulla on selvästi joku fiksaatio papitar hahmoihin!
 Kesän tapahtumassa pääsin jopa osallistumaan  FF-Fightiin.
Cosplay on kriittisesti nostanut miun rohkeutta ja omakuvaan parempaan suuntaan.

Soul linker, Ragnorok Online - 2008
Kolmas kisa costyymii Soul linker, 
kyllä itsetunto kasvaa ja cossi-puvut lyhenee ja lyhenee, voitte kuvitella millaista on nousta tämän "mekon" kanssa rappusia! Oli aika temppu saada nuo suikaleet näyttämään edes noin hyvältä kun, pelihahmolla ne vaan leijuu paikallaan : D Kirkkaat värit ja kunnon huomio asut on aina olleet miun mieleeni. Vielä kun, olis ollu oikeesti piilolinssit simmuissa olis ollu aika priima.

Random street Fighter - 2009
Ihan päästä vedetty "ryhmä cossaus" viiden ihmisen voimin.
 Kerättiin vaa jotain kasaan kun, tahdottiin tehdä jotein vähän originaalia ilman tiettyjä rajotteita. Tässä lopputulos, oltiin enemmän vähemmän rähjäisiä ja kauniita. Paljon tuli naureskeltua ihmisten ilmeille kun, oltiin muka pahasti "verillä".

Lina Toin, Mermaid Melody 2009
Yritettiin saaha kaikki mermaid melody päähahmot tähän ryhmä cossiin mutta, ihmisten aika,raha ja motivaatio yhtäkkiseen cosplayhin ei oikein natsannu. Tällä ryhmällä saatiin paljon positiivisia palautteita ja huomiota.Rakastan miun mekkoni helmaa ihan yli kaikan kun, son niin massiivisen suuri. Muutenkin hahmo on sen sarjan äijä-hahmo joihin olen aina kallistunut.

Dancer, Ragnarok Online - 2009
Haha tähän asti yksi suosikki asuistani, miulla oli ruoskakin mutta, so hukkui junaan.
Melkein kokonaan kierrätys materiaaleista tehty asu. Renkat on paineilmaletkua ja kangas vanhoista verhoista.
 Huomasin että, aika cosplay kisassa ja official-kuvissa mulla on tuo ilme jota kutsun kameli ilmeeksi. Ihan ihme hampaat yhteen ja leuka ulos hymy. Kuvottava : D 
Tän asun kanssa oli kiva heilua kirjamessuilla ihmisten ihmeteltävänä. Täs asun vois kans herätellä kesäksi jos mahan muoto suostuu muokkautumaan vähän pienemmäksi.

High Priestit, Ragnarok Online 2010
Pientä updatea miun puvulle ja tehtiin Alexille sitten mies papin puku. Käytiin cosplay pari-kisassa, miun asu oli kuulemma vähän vanhan näköinen mutta, niinhän se onki kun vertaatte nuita punaisen sävyjä alexin takin punaiseen. Ihanaa että on mies joka cossaa, son rakkautta se!!

Arch Bishopit, Ragnarok Online 2010
kuva anikin kuva-arkistosta
Ehdottomat lemppari asut! Näissä oli lievästi ilmaistuna haastetta. Ihan mielettömän tyytyväisiä ollaan kyllä vieläkin asuihin ja meijän ohjelmaan jolla saatiin jeattu ensimmäinen sija. Traconissa viime vuonna. Ainoa miinus on vain minun peruukittomuus, jotenkin tästä puvusta puuttuu hiukset : D Noh joku päivä vielä herätän tämänkin puvun horroksestaan. Tässä on meijän voitto show, mitä tykkäätte?

Tämän jälkeen muutettiinkin Jyväskylään eikä ole aikaa saati rahaa juuri nyt tehdä pukuja, ompelukonekin on aina ollu äiten joten sekin puuttuu. Vielä minä cossaan!!! Tässä parit hahmot jotka kutittelee miun takaraivoa koko ajan:

 Angewomon tai Lady devimon
 C.C- Code Geass
Urd ja/tai Hild - Oh Megami Sama
Riza Hawkeye - Full metal Alchemist
ja uusimpana
Rosette - Chrono Chrusade

Siinä vähän miun cossaamisista, oletko itse koskaan cossannut?
 Jos kyllä niin ketä ja jos, ehdoton ei cossaukselle niin miksi?

3 kommenttia:

 1. Joskus olin Chibikonissa Chobitsin " Chi", mutta tämän cossauksen tein vaan muutaman päivän varoitusajalla hirveessä krapulassa. Joten ei se ollut mikään maailman paras.
  Löytyy myös Warcraftin belffi mage/preast asu korvineen ja perukkeineen.
  Seuraavaksi ajattelin tehdä Narutosta tutun Inon seuraavaan Chibikoniin ellen sitten keksi jotain järkevämpää.
  Itse en ainakaan vielä tee mitään supervaikeita asuja koska yksinkertaisenkin hahmon saaminen näyttämään " aidolta" ei ole mikään helppo homma .
  -Vento_

  VastaaPoista
 2. Ventovir: Mie oonki kattellu blogissas että, cossaat :)
  Tuon aidolta näyttämisen takiapa mie oon valinnu Ragnarok hahmoja. On vähän enemmän väri- ja hiusvaihtoehtoja.
  Mie rakastan iiisoja ja vaikeita projekteja, vielä kun sais oman kropan siihen kuntoon että, vois tehdä simppelimpiä asuja ja iiisoja proppeja olisin onnellinen :)

  VastaaPoista
 3. Ootsä kyll kehittyny hirveesti noita ekoista loppua kohden! Todella hienoja on~ Ois kyll ihanaa cossata, mutta tuskin mä enää koskaan pääsen )= Tois sun dancun puku on niin kuolattava ja sä väität ettei sulla oo kroppaa! pyhpah.. Ja toi viimesin on kans kyll tosi ihana (: Jatkahan vaan, näitä on kiva kattoo ;)

  VastaaPoista

Kiiitoss kommentistasi:)