Sivut

maanantai 7. maaliskuuta 2011

Katso rakas, lisää vaatteita minulle!!!

Otsikon mukaan teimpä taas löytöjä kirpparilla : ))

Mutta ensin kerrompa teille lapset tarinan kantabaarini erotiikka-illasta.

Olipa kerran Tii ja Maano jotka päättivät rantautua kantakapakkaan laulamaan karaokea.
Tii päätettiin meikata kauniiksi kun, kauniiksi juominen tuli paljon kalliimmaksi. Maanon taidoilla meikkaaminen ei ole juttu eikä mikään ja Tii sai nassuunsa mustaa-turkoosia ja ihanat punaiset huulet.
Hiukset huidottiin lakalla vähän muhkeamman näköisemmäksi. Sen pituinen se.
Tai siis enempää siitä tarinasta ei kuulu lapsille. Kapakassa oli sitten väline myyjä(ihana nainen), 2 nais stripparia ja se ällöttävääkin ällöttävämpi mister new york naisille. Ei jestas sen jätkän *****.
 Sellasta juoksisin karkuun ja aika kovaa.. Illan teemaan kuuluen oli kisoja johin ihana karaoken vetäjämme veti miut ja maanon mukaan. 
Hopsis tehtävänä olikin tehdä oman ryhmäläisten vaatteista mahdollisimman pitkä jono.
Miulla oli siis tuo mekko,shortsit, kahdet sukkahousut mutta, ko pojat miun ryhmässä oli jo melki alasti(yksi olikin) ni mie mietin että, enhän mie ny jätkille prkl häviä ja eiku vaatetta lattialle. Voitettiin sitte ylivoimasesti ja saatiin 4 drikkilippua per henkilö. Empä olis ikinä uskonu strippaavani kanta baarissani : DDD Ilta oli kumminkin mukava, hauska ja alkoholipitoinen jonka sain sitten mahaltani kuulla parin tunnin unien jälkeen.
Illasta jäi mukaan:
Elämäni ensimmäinen krapula ja sitomisteippivä!

Sitten ostoksiin Disneyn leffat on nyt tarjouksessa ja tyksin niistä niiiiiin paljon, ostettua on Mulan ja Aladin vasta. Ostettua tuli myös : Laputa, linna taivaalla, Street fighter anime-leffa ja ihanat "batman" pussilakanat, niissä on mm.boom bow- ja get him-tekstejä <3<3.
Seppälän alesta (pikku poikien puolelta) lähti mukaan ihana huppari sateenkaai tekstillä.
Ja kirpparilta löytyi Mersyn mini hame ja tollasen tönkköökin tönkömpi (ehkä farkku) micro mini. Molemmat 3€ kappale. Myös mustat pillifarkut nappasin 2€ mukaani, 8€, 3 vaatetta mie tykkään!
Hihihiii värjättiin alexin hiukset mustan ruskeaksi son paljon katu uskottavampi nytten <3
Seuraava postaus onkin miun elämän laajunen tyylipostaus.

2 kommenttia:

  1. Ihana asu siullon ollut illanvietossa! :)

    Onnistuneita ostoksia siulla, minihameet varsinkin on upeita, ainakin nuinkin upeilla jaloilla. :) ^^

    VastaaPoista
  2. Vivian: Kiitus kovasti, olen nyt niin rakastunu tohon kyseiseen mekkooni <3 ja no jalat kun, jalat... Ei ne aina miun kaverit oo :D

    VastaaPoista

Kiiitoss kommentistasi:)