Sivut

sunnuntai 13. helmikuuta 2011

Vaatekaappi katsaus

Tatataaa mikäs tässä elellessä, tosiaan kela poikkaisi työttömyystukeni 17.päivä viime kuuta eli aika heikosti on elelty..Oikein mitään ei voi ostaa jne. tottakai valttämättömiin on aina rahaa sen verran piilossa että, helposti ruokaa saa...
Odottelen siis kelan päätöstä siitä olenko kokopäiväinen opiskelija kun, käyn kurssilla 3 viikon välein ma ja ti koulussa 4-5h/kerta... Ei helvetin 16 että, sellasenkin selvittämiseen menee muka 3-4 viikkoa.... Kela on hyvä laitos joka toimii huonosti. Jos ne nyt vihdoin sais päätettyä että, en ole kokopäiväinen opiskelija niin työpaikkakin varmistuis kun, son sillä tuella toimiva työpaikka.

Mutta, tärkeämpiin aiheisiin eli Vaatekaappiin:
Tadaa, minullahan on ihan järjettömän vähän kaappi tilaa jos, vertaa siihen mitä Tampereen kämpässä oli.
Tämä kämppä on kylläkin noin 20m2 pienempi mutta eipä ole kaapeilla paljoa herkuteltu.. Opiskelija asunto on opiskelija asunto ja kun, pitää kaappi tila jakaa elämä on raastavaa, eikö? (ja kun tähän asuntoon ei saa ruuvata tai lisätä mitään.)
Nooo kumminkin henkarissa kaikki ns.tärkeä ja isossa kassissa kaikkea maan ja taivaan välillä, huiveista, verkkohanskoihin.
Show off-kenkuliinini nätisti makkarissa rivissä.Onko tämmösille kengille parempaa paikkaa?
(olisivat muuten jossain ikean hyllyssä mutta, ko ei saa pistää seinään mitään kiinni..)

Yhteen budjetti repsahdukseen sorruin, Alex lainasi miulle rahaa että sain ebaystä ostettua aitohius pidennykset jotka aion värjätä puoleen väliin mustiksi ja loppu puolet turkoosiksi!! Saampahan kiharrettua ja väänneltyä paremmin kuin noita synteettisiä jotka miulla jo on että, jos joku on vailla mustia synteettisiä hiuksia(14 kpl, clip on pidennyksiä eri paksuisia)  niin mie myyn varmasti halvemmalla kun, cybershop!!! Minulta voi niistä kysellä.

Vielä loppu kevennys:
Nämä hurmaavat otukset taistelevat huomisessa ystävänpäiväkakussa :)
Tiedossa myös sydämmen muotoisia hampurilaisia <3<3

2 kommenttia:

  1. Ois kyllä ihana kun sais kenkiä tolleen esille! Ehkä mun täytyy hankkia joku Ikean hylly mun kengille! :D Kiitos vaan vinkistä!

    VastaaPoista
  2. Oleppa hyvä! Kyllä se ikea ihan hyödyllinen paikka on :) kaikki meiän kalusteet on 90% ikeasta :DDD

    VastaaPoista

Kiiitoss kommentistasi:)