Sivut

sunnuntai 27. helmikuuta 2011

Make me pretty.

Nuin ikkään kävin sitten leipaisemassa parit tupari tarjottavat kavarillani Sannalla tuossa perjantaina.
Kuvassahan on Turkinpippuri-vadelma-suklaa-leivoksia, kahdenlaisia tuulihattuja, Chilisuklaa-hyydyke kakkuva ja kahta erilaista suolaista piirakkaa, sieni ja texmex. Kiitos mukavista tupareita!!

Tässä nyt muutamat päivän asu kuvat putkeen kun, olen ollut menossa niin paljon etten ole ehtinyt päivitellä paljonkaan. Oltiin mamman kanssa tampereella ja kyllähän sieltä kirpparilta löytyi kerrassaan mahtava viivakoodi-paita 6€, ostin myös ihanan laahushameen (sovittamatta) ja huomasin ettei minun persiini siihen mahdu : D
Keskiviikon asu ja viivakoodi-paita

Lauantain baari asu tuli käytyä vähän vakio paikallisessa hoilotettua karaokea :)))
Älkää huoliko miulla on kyllä shortsit tuolla alla. 
Moon nyt rakastunu sukkanauhapidikkeisiin..
Ja sunnuntai asu:
Hip heijaa! Saimpa sitten ebaysta tilaamani aitohius pidennykset. Ne oli ihan kultaisen blondit ja värjäsin ne puoliks mustaks ja puoliks turkoosiksi(Backstreetin Directions-Turquoisella ) joka nyt näyttää tällä hetkellä väärässä valossa mustalta. Pitänee pestä lisäkkeet pari kertaa...Ihanaa kun saan kiharrettua nuita pidennyksiä!

Mie tahtoisin kovasti koko turkoosit hiukset mutta, sitä ei ole vielä kampaamo värinä ja tämä musta väri on lievästi sanottuna kiinni ja lujaa joten kova kova ja kova vaalannus urakka olis edessä, todennäköisesti hiusten tukottein lähtemiseen asti... Ollaan nyt ruvettu äiten kanssa sekoittaan omanlaista turkoosia kampaamolla ja testataan sitä minuun! 
Ostin (vähän rikkinöisen) kiristyskorsetin Veriseltä kreivittäreltä 10€ hintaan. Annan siitä projektin Milenalle :P
Anteeksi kaikista nuista teinipeili kuvista ja hajanaisesta päivityksestä, ajatukset ei nyt pysy kasassa...

Voitin myös yhden  ruokablogin arvonnasta keittokirjan ja maraboun uutuus suklaan! Olin ihan yllättyny kun, musitin että, hups olimpas arvontaankin osallistunu :9

5 kommenttia:

 1. Onpas se tyylikäs tyttö! ;) sulla on oikeesti tosi ihana tyyli ja hiukset <3 Oispa itelläki ees joku näkönen tyyli haha..

  VastaaPoista
 2. Maano: Kiitoos <3

  Ninna: Nooooh, mäkin vasta saan nyt vaatekaappiini sellasia vaatteita kun, tahdon :) Onhan siullakin tyyli,höpsö!! solet vähän loli.

  VastaaPoista
 3. joku o nätti ;) sul o ihanii vaatteita, oon ihan sairaan kade ;( ♥ ♥

  VastaaPoista
 4. Aftereffect: Kiitos kovasti :))) Miulla vaan on hyvä tuuri vaatteiden löytämisessä tällä mini budjetilla!

  VastaaPoista

Kiiitoss kommentistasi:)