Sivut

tiistai 23. marraskuuta 2010

Vaatteita ma rakasta.

Yks kaks kolme pari ostokset jälleen. Tiedän, tiedän mitä ajattelette "eihän sillä ämmällä ole elämää kun se tekee näin sisällötöntä blogia." ja olette aivan oikeassa, elämässä ei hirveästi tapahdu kun ei ole töitä tai samalla paikkakunnalla ketään muuta tuttua kuin oma avomies... Huoh, tulen pikkuhiljaa mökkihöperöksi kun, ainoa joka tulee kohta tutuksi on "lähipostin" täti koska, juoksen postissa hakemassa ebay löytöjä.
Sentään mä teen niitä löytöjä halvalla prkl!!!
Mutta ensin tosiaan joskus kesällä anonyymi pyysi että selventäisin vähän minkälaista vaatetta yleensä pidän ja mitä en sitten pirullakaan. Keräsin pikku kuvaset HYI ja NAM kengistä ja vaatteista.
Tällästä pientä kivaa alkaa mun kaapista löytyä kun vaan saan töitä :))
Pieni selostus vaatteista: Inhokeista löytyy kahtena pahimpina KAIKKI paljettivaatteeta ja toisena farkkulegginssit. Vihaan niitä kaikkien päällä ja kaikissa muodoissa. Varsinkin jos legginssejä käytetään housuina. Kukkaprintit ja muut hapsu hörhelöt tulee perässä.
Rakkaus puolelta pvc, lip service, steampunk = Asenne

Jälleen paljetit saavan minut yökkimään,pissis saappaat ja balettitossun näköiset lipokkaat ovat kanssa yököttäviä. Mutta huom. minä olen tätä mieltä, paska homma jos niitä rakastat älä ota itseesi..
Noista vaan puuttuu kokonaan se asenne ja näkö mitä mä haen.

Mutta siis ebay löytöihin:
 Eli kaksi korsettia ja pikkuhattu 
Valkoiset sukkikset myös ebaysta n.5€ ja "sisäkkö"sukat ostin insanitylta.
aivan ehana mustavalkoraita paidan ostin Countess Báthoryn kaapin tyhjennyksestä.

2 kommenttia:

  1. paljettivaatteethan on just kivoja! tai ainakin osa, ei kaikki =D iron fistin digi skull NOM. tuo punainen korsetti on kaunis ^^ <3

    VastaaPoista
  2. No joillekin ne saattaa sopia mut sonki iron fistia : DD Ja kiitus miekin tyksin korsetistani <3

    VastaaPoista

Kiiitoss kommentistasi:)